Echipa de profesionisti a companiei Lavobad® detine experienta necesara pentru a va furniza servicii de reparatii pentru aparatele de aer conditionat- tip multisplit, dar nu numai, la standarde inalte de calitate. In ceea ce priveste preturile pe care le practicam, acestea nu sunt deloc costisitoare, ba dimpotriva.

Aparatele de aer conditionat de tip multisplit racesc incaperile prin recircularea aerului si pot fi pozitionate numai suspendate pe perete. Acestea dispun de o unitate ce se amplaseaza in exterior si de 2 sau mai multe unitati ce se pot monta in camere diferite.

Reparatia acestora poate fi mai complexa decat reparatia aparatelor de aer conditionat- tip mobil, spre exemplu, insa echipa noastra este foarte bine pregatita in acest domeniu si poate face fata cu succes oricaror provocari, oricat de complicate sau complexe ar fi acestea.

Solutiile furnizate va vor satisface necesitatile, iar dupa ce finalizam lucrarea, va veti putea bucura din nou de un ambient placut intrucat echipamentele respective vor fi repuse in functiune in timp foarte scurt.

error: Content is protected !!