Aer Conditionat – tip SPLIT

Aparatele de Aer conditionat de tip Split racesc incaperile prin recircularea aerului. Acestea sunt cel mai des intalnite pe piata din Romania, fiind compuse din doua elemente: condensatorul ce se monteaza pe exteriorul cladirii si evaporatorul ce se amplaseaza pe perete, la interior.

Datorita faptului ca ajuta la crearea unui mediu confortabil, aerul conditionat este folosit pe scara larga in birouri, locuinte, centre comerciale, industriale, s.a.m.d. Ce este de facut atunci cand aparatele de conditionare a aerului, se defecteaza?

Ei bine, inainte de a va decide sa achizitionati un echipament nou, va recomandam sa apelati la ajutorul unor profesionisti care va pot furniza servicii de reparatii ale acestora la un raport avantajos calitate-pret. Una dintre putinele companii care sunt certificate sa presteze astfel de servicii este Lavobad Electric ce detine o vasta experienta in acest domeniu si implicit un portofoliu bogat de clienti.

Alegandu-ne ca si partener, veti avea parte de o colaborare bazata pe incredere, eficienta, promptitudine, respect, corectitudine si seriozitate.

Recommend to friends
  • pinterest
  • gplus