Despre Noi

Cine suntem?

Lavobad® Electric este o firma cu CAPITAL integral privat a fost infiintata in anul 2012, avand ca principala activitate, prestarea de servicii in domeniul instalatiilor electrice – interventii electrice. In sapte ani de activitate am acumulat foarte multa experienta, am dat dovada de seriozitate, daruire si profesionalism, devenind parteneri seriosi si de incredere pentru clientii nostri.

Am identificat faptul ca nevoia dumneavoastra se manifesta intr-un interval de timp bine determinat, motiv pentru care in MAXIMUM 1 ORA reusim sa raspundem acestei nevoi prin serviciul de interventii rapide.

Este foarte important sa beneficiati de o consiliere buna atunci cand demarati un proiect ce are legatura cu instalatiile electrice, pentru executia lor fiind obligatoriu sa apelati la serviciile unor electricieni autorizati care respecta normativele legislative aflate in vigoare si care cunosc toate masurile ce trebuie sa fie luate pentru obtinerea unor rezultate de exceptie. Firma noastra Lavobad® Electric utilizeaza doar materiale de calitate, certificate de catre furnizori renumiti in domeniu cu care am legat parteneriate stabile.

Cui ne adresam?

Serviciile de reparatii, montaj, executie si mentenanta instalatii electrice sunt destinate atat persoanelor fizice, cat si celor juridice: sedii de firme, cladiri de birouri, magazine, spatii comerciale, policlinici, spitale, scoli, gradinite, blocuri de apartamente, asociatii de propietari, ansambluri rezidentiale, etc. Intervenim rapid si prompt pentru solutionarea eficienta si imediata a necesitatilor dumneavoastra in materie de instalatii electrice.

Aveti grija ca instalatia electrica a locuintei, biroului, spatiului comercial, etc., sa prezinte siguranta in utilizare si sa va asigure o durata indelungata de exploatare! Lavobad® Electric este alaturi de dumneavoastra!

Programul de lucru a fost astfel conceput, incat sa raspunda nevoilor tuturor categoriilor socio-profesionale. Lavobad® Electric lucreaza 365 de zile pe an, 24/24h, 7/7, inclusiv sambata si duminica.

Ne deplasam la locatia dumneavoastra din Bucuresti in MAXIMUM 1 ORA sau la o locatie din tara (Pitesti, Ploiesti, Targoviste, Campina, Brasov, Craiova, Constanta) in doua zile de la stabilirea devizelor pentru lucrarile ce vor trebui efectuate.

error: Content is protected !!