Dupa cum ati putut observa, Lavobad® Electric® va pune la dispozitie o gama larga de servicii, printre care se afla si cele de reparatii chilere, indiferent de tipul acestora (racite cu aer, racite cu apa, s.a.). Ele reprezinta o sursa primara de energie ce necesita o intretinere permanenta pentru a va asigura un confort optim.

Din ce este alcatuit un chiler?

Elementele principale ale unui chiler sunt urmatoarele: compresorul, condensatorul, vaporizatorul, vana de expansiune termostatica, s.a.

In cazul in care unul dintre componente se defecteaza, reparatiile trebuie efectuate de catre tehnicieni autorizati, calificati si familiarizati cu astfel de echipamente. Majoritatea problemelor tehnice la un chiler sunt legate de energia electrica si comenzi, ceea ce inseamna ca tehnicienii Lavobad®  sunt specializati in acest domeniu.

Cunostintele dobandite si experienta vasta acumulata in decursul activitatii noastre, ne recomanda ca fiind partenerul ideal al tuturor clientilor care necesita servicii de intretinere, reconditionare si service pentru aparatele de aer conditionat si nu numai.

error: Content is protected !!