Servicii propuse de specialistii Lavobad®:

– lucrari de impamantare – instalatii de paratrasnet – montare tablou electric – instalatii electrice exterioare si interioare – montari surse de iluminat – montari prize si intrerupatoare electrice – montari echipamente electrice – executari proiecte instalatii electrice etc.

Cautati o firma specializata in instalatii electrice pentru constructii civile si spatii comerciale sau instalatii electrice pentru constructii industriale? Grupul de electricieni Lavobad®, prin intermediul serviciului de urgente electrice Lavobad®, va pune la dispozitie echipe de tehnicieni si electricieni autorizati ANRE cu experienta, capabili sa realizeze in mod profesionist si responsabil instalatii electrice pentru constructii civile, industriale, spatii comerciale si spatii birouri.

Interventie electrica rapida, interventii electrice de urgenta, lucrari electrice si reparatii electrice in Bucuresti, Ilfov realizate de un electrician sau o echipa de electricieni autorizati!

Fiecare interventie se finalizeaza prin incheierea unui proces verbal de interventie ce reprezinta certificatul de garantie si conformitate (ce include problema identificata, modul de rezolvare si probleme ce au ramas de remediat) alaturi de factura fiscala si chitanta atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.

Va rugam sa solicitati mentionarea in procesul verbal a tuturor interventiilor efectuate de catre electricianul autorizat al companiei Lavobad®, intrucat procesul verbal de interventie va asigura garantia lucrarilor prezente si sa protejeaza in acest sens garantia de 2 ani pentru lucrarea deja efectuata.

error: Content is protected !!